2011-02-16
 22:47:12

Godnatt!

Ska lägga mig i sängen och prata med Emrik nu.
Godnatt på er!
2011-02-16
 21:55:21

..

Jag saknar dig

2011-02-16
 18:39:57

Duschen nästa

HÖRS EFTER!

2011-02-16
 17:39:25

Hej på er

God eftermiddag, eller hur man nu säger. Sitter och kollar på Christine på femman, tycker de är rätt roligt faktiskt. Har varit i skolan idag, bara chillat, haft vanliga lektioner och så. Efter skolan åkte jag direkt hem och nu tar jag det bara lugnt. Har tagit bort gammalt fult nagellack, ska ta en macka, hitta på något, ska nog göra en varm macka i ugnen, fett gott. Sen ska jag duscha och efter duschen måla naglarna med frächt nagellack! Imorn ska jag äntligen träffa min Emrik, vi ska åka pulka tror jag, haha fett kul!

Måste ta en macka nu, magen kurrar, hörs!
2011-02-15
 22:44:48

Säger godnatt för idag

Hej på er! Jag säger godnatt nu. Har inte så mycket mer att skriva om ikväll. Är överlycklig för matchen. Ska ringa Emrik om ett tag, imorn börjar jag halv elva. Allt känns bra nu! Shit allså, jag är helt borta efter vinsten. Blev helt paff. Eller allså jag var så närvös så jag blev typ 10 kg tyngre, sen efter när det släppte så känns det som jag är helt off. Haha!

Men vi hörs imorn kära ni, puss på er. Godnatt!

2011-02-15
 21:48:47

YES

Gud så skönt! Djurgården vann! Yeeeeeeeeeeeeees. Skrek och hoppade och sprang omkring. Det här är så härligt! Underbart! Är för uppspelt för att skriva nu jag säger godnatt snart!

PUUUSS
2011-02-15
 21:08:41

..

1-0 till Aik, men än är inte matchen över. TA I NU DJURGÅRDEN!
2011-02-15
 20:41:29

Andra period

Ja, nu har det gått en till period och ännu har inget av lagen gjort mål. Det har varit många målchanser men det har inte blivit mål än. Båda lagen är verkligen på hugget så det är spännande att se faktiskt. Och även om jag är Djurgårdare så kan jag säga att Aik spelar jätte bra. Djurgården också. Det är galet jämt spel. Spännande!

Hörs i nästa periodpaus, hoppas de blir mål till DIF i sista perioden!
2011-02-15
 19:54:26

Första period

Nu har första period gått. Men det står fortfarande 0-0. Djurgården har ett jättebra spel, om dom fortsätter så kommer det gå bra. Men Aik är också bra faktiskt, dom har bra spel dom med. Men jag tror Djurgården har mer chans, och kommentörerna, (eller vad de heter), håller med mig också. Men vi får se, det kan sluta hur som helst.
Klackerna är faktiskt lugna. Hoppas det inte blir något kaos så matchen måste avbrytas. Men jag tror det kommer gå bra.

Ska lyssna nu på när "programledarna" sitter och diskuterar. Hörs i nästa period paus.
2011-02-15
 19:03:38

OMG

Kan inte blogga just nu! Det är hockeyderby! Älskade Djurgården möter Aik. Nu vinner vi det här!
Jag hör av mig efter första period!

Bild från en match. VACKERT.
2011-02-15
 15:35:25

Slutade tidigt idag

Huuur skönt som helst. Egentligen slutar jag 15.50 på tisdagar. Men idag hade vi något special schema så vi slutade 13.45 typ! Alla va helt överlyckliga, haha!

Första lektionen idag var mentorstid, skönt sådär på morgonen, vi fikade och bara softa typ. Efter det hade vi SO och vi jobbade på våra uppsatser. Efter SO lektionen hade vi spanska, alla såg fram emot den lektionen, (även fast typ alla i klassen hatar spanskalektionen), för att vi skulle se på film, sen kom våran lärare, utan en tv och hade tydligen glömt att hyra filmen typ.. Men vi ska se på den imorn, bäst för läraren att han inte glömmer.
Sen hade vi lunch, det va hyffsat gott, eller alla mesade sig och åt typ fil, men jag och Emilio åt skit mycke, haha. Sen då efter lunchen hade vi sång och fick sluta efter det.
Det har bara varit en soft dag. Glidit runt i skolan, inget speciellt har hänt.

Ska bara plugga lite, och ta det lugnt nu hemma. Kanske ta något mellis. Vi hörs senare!
2011-02-14
 22:06:14

Min katt sitter i kattlådan

Hahaha, kom inte på någon bättre rubrik.

Sitter och kollar på tv, kollar runt på datorn och myser med min katt, ja, när hon inte sitter på lådan. Ikväll har jag bara varit hemma typ, eller jag var ju i stan med mamma, men efter jag kom hem så har jag inte gjort så mycket. Ätit en macka, tagit det lugnt bara. Har varit skönt. Imorn tänkte jag börja plugga. Matte och börja skriva på min SO uppsats, om Hitler.. Jag vet att jag kan och det skulle säkert ta bara någon dag, men jag är så lat!

Ska faktiskt fortsätta kolla på tv, de har inte hänt så jättemycket idag. Så om jag inte hör av mig senare så godnatt!
2011-02-14
 17:54:28

Stan med mamma idag

Hej på er! Ledsen för en asdålig uppdatering i helgen, shit allså! Men har inte haft dator och har inte varit hemma så det har varit lite svårt. Men nu är det en ny vecka och på veckorna är det bara att blogga! Har ändå inte jättemycket att göra på kvällarna så det passar ju att skriva lite saker då.

Idag var jag i stan med mamma, vet att det är alla hjärtans dag men Emrik har träning idag. Så jag passade på att gå i stan med min fina mamma, tog en fika, fick en present som jag kommer lägga upp bild på sen, hehe! Är hemma hos mamma nu även fast det inte är mammas vecka. Men pappa kommer och hämtar mig snart, ska bara äta här. Gosigt att få träffa mamma och lillsyrran en extradag såhär.

Idag har jag varit i skolan, haft vanliga lektioner, efter lunch hade jag en timmes rep, teater, övade lite på några repliker jag har, ska spela mamma. Eller, en hippieungdom som är utklädd till en mamma(?), haha! Roligt iallafall..
Men jag ska äta nu, vi hörs senare!
2011-02-13
 18:23:44

Hello

Hej på er! Förlåt att jag inte har bloggat i helgen. Och jag kommer inte heller göra det nu. Orkar inte faktiskt, hehe. Men i veckan så kommer jag blogga som vanligt varje dag.
Det är bara att på helger så blir det inte att man sitter så mycket vid datorn. Det är så för mig iallafall. Så jag ber om ursäkt att jag inte bloggat. Men vi hörs imorn. Puss
2011-02-10
 22:13:01

Hej på er

Ledsen att jag inte bloggat något. Var hemma hos Emrik hela dagen och kvällen, ville hellre vara med Emrik än att sitta vid datorn, hehe. Måste också säga att jag inte kommer blogga så mycket imorn för jag ska sova hos Emrik, och jag kommer inte ha tillgång till datorn.

Jag har faktiskt inte så mycket att prata om just nu. Kan säga att det gick bra på nationella provet idag, skönt! Blev klar ganska fort, men jag va ändå säker på min text. Skrev skit långt men ändå skit fort. När jag börjar skriva något intressant eller om något ämne så bara flyter det på.

Är inte på blogghumör idag faktiskt. Så jag säger hejdå för idag. Lite tråkigt men så får det bli idag.
Vi hörs kanske imorn, men lovar ingenting.

PUSS