2011-01-30
 20:01:03

NU FUNKAR MIN DATAAAA HIHI!

Hej, det va länge sen, haha!! Min data funkar äntligen! Pappa fixade den idag, det tog ett tag eftersom det va mycke skit på den. Men nu ska allt vara i ordning. Han uppdaterade mitt AVG antivirus grej, så det ska nog vara bra nu. Förlåt att jag inte bloggat från någon annan dator.. Har varit lite upptagen i helgen. Kan berätta kort om helgen.
På fredagen så åkte jag till Emriks skola, mötte honom där. Vi åkte hem till Emrik tog det bara lugnt, det blev en skön soft fredag. Vi chillade bara, kollade på tv. Myste. På lördagen så kollade jag på Emriks DM final, (som han och hans lag vann), med pappa och Emriks pappa. Efter det åkte jag och pappa till St Eriks gymnasium, på öppet hus. Kollade på estetlinjerna, eller dansen, och det verkade vara soft faktiskt. Det va en skön atmosfär, eller hur det nu stavas, alla verkade så snälla, alla peppade alla. Nice! Sen åkte jag hem, fixade mig och åkte och träffade Emrik och William, (Emriks granne). Vi åt först pizza och sen gick vi hem till Wille och spelade COD, Fifa 10, Kinect Dance Battle och kollade på tv. Sen en aning senare på kvällen gick vi hem och myste framför tvn. Idag sov jag och Emrik ut, åt frukost ganska tidigt men sen gick vi och la oss igen. Vi gosade lite, låg och pratade. Sen ordnade han med sin skidutrustning för han ska till romme imorn med skolan. Vi tog det bara lugnt hemma, jagade varandra, slogs lite, (haha på skoj allså). Sen åkte vi till stan, han köpte en stor T-shirt som han ska ha när han åker skidor. Efter det åkte vi till slussen och åt på tacobar och sen efter en liten stund kom Emriks hockeykompis Emil och mötte oss. Vi tog bussen till nacka och jag lämnade av honom vid sin träning. Saknar honom redan.. Men vi ska ses i veckan, och sen i helgen, som alltid hihi. I veckan ska jag också shoppa lite. Köpa jeans, skor, tröjor, lite allt möjligt. Planer inför denna kväll är duscha, softa vid tvn med datorn, och senare ikväll prata med min älskling.
Det blev ett långt inlägg. Men nu sätter bloggandet igång igen! Kommer blogga senare och imornbitti tror jag, annars på dagen i skolan! Hej så länge.

Bild på mig och min allra finaste älskling.
  



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: